Válasszon nyelvet ==»
Angol nyelvü oldalunk Német nyelvü oldalunk Lengyel nyelvü oldalunk
Balatoni Apartmanok Szállások Siófokon

Balatoni Apartmanok Szállások Siófokon

Balatoni Apartmanok Szállások Siófokon

Háttér

András Apartmanház


Csendes, forgalomtól mentes utcában, baráti társaságok és családok részére, használja ki Ön is a központi fekvést a nyugalmat és a kényelmet üdüléséhez - nyaralásához.

András apartman szállás kert és utca

András apartmanház

András apartmanház

Kezdőlap
Anna Apartmanház
András Apartmanház
Galéria
Video
Megközelítés
Kapcsolat
András Apartmanház kert keret
Anna Apartmanház kívűlröl

Fekvés:

Ez az igényesen berendezett apartmanház Siófok belvárosától 300m-re és a strandfürdőtől mindössze 150m-re található. A ház egy kevésbé forgalmas csendes utcában áll. Élvezze ön is a központi fekvést és az ingyen igénybe vehető strandfürdő szolgáltatásait. Az András apartmanházban két lakás bérelhető. A földszinten egy 3 szobás lakrész (140m2) 6-7fő számára kiadó (ideális) Minden szoba rendelkezik külön balkonnal és fürdőszobával. A nappali lehetőséget nyújt több személy részére (baráti társaság) kikapcsolódására. Itt található a konyha és egy étkező.


Az emelet egy 4 szobás + nappali + konyha lakrész. Minden szobában található fürdő/tusoló és balkon. 7-8 fő számára ideális. A lakrészhez tartozik egy közösen használt balkon, ahol együtt a családok, barátok felejthetetlen nyári estéket tölthetnek el együtt. Főleg családok jelentkezését várjuk. A házhoz tartozik egy szépen gondozott kert teraszokkal, kerti bútorokkal és grillsütővel. Parkolási lehetőség az udvarban.

Kezdőlap

Google PageRank
web stats tools
eXTReMe Tracker